Guldtuben

GULDTUBEN

Hvis du interesserer dig for dansk Youtube, kan du umuligt have overset

Guldtuben - det eneste danske award show for Youtubers. Jeg har deltaget både 2016 og 2017, og kommer også til at deltage i 2018.

Denne side er dedikeret til alle mine Guldtuben-minder fra årerne!

Min første gang til Guldtuben var i 2016. Med cirka 15.000 subscribers var det dog ikke den helt store "nomineringsfest" for mit vedkommende. Det var min første gang på en rød løber, og en utrolig vild oplevelse, at folk råbte mit navn, ville have billede og autograf, men også at opleve dansk Youtube blive hyldet.

Min vlog fra Guldtuben 2016

På dagen sendte jeg live, mens jeg gjorde mig klar med min make-up, samt viste jeg min kjole frem (en lang, kropsnær sort kjole med sølvdetaljer fra Zara):

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anden gang jeg deltog til Guldtuben var i 2017. Denne gang havde jeg erfaring med fra sidst, og jeg glædede mig endnu mere end året før!

Jeg havde stadig ikke min første "rigtige" nominering, men var nomineret sammen med 10 andre Youtubere i kategorien "Årets Reklame", men vi vandt desværre ikke.

Min vlog fra Guldtuben 2017

Før Guldtuben 2017 havde jeg forberedt en "Get Ready With Me" med mit make-up look til aftenen, samt en "Outfit of the Day", hvor jeg viste mit outfit frem:

Mit make-up look fra Guldtuben 2017

Mit outfit fra Guldtuben 2017

Før Guldtuben 2017 havde jeg lavet 2 videoer:

- hvem jeg nominerer

- hvem jeg stemmer på

 

Dette var meget populært på dansk Youtube før Guldtuben 2017

Mine nomineringer til Guldtuben 2017

Mine stemmer til Guldtuben 2017

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Guldtuben 2018 bliver i Royal Arena d. 22. september - og jeg skal selvfølgelig med igen i år. Jeg glæder mig!

HAR DU SIKRET DIG BILLETTER TIL GULDTUBEN 2018?

Jeg har i år allerede lavet en video om mine nomineringer til Guldtuben 2018.

Den kan du se lige her:

FØLG MIG

SEND EN MAIL

Copyright @ All Rights Reserved