Om mig

OM MIG

 

Mit navn er Isabel Rigenstrup, jeg er 20 år gammel og jeg laver Youtube på fuld tid. Jeg interesserer mig for make-up og fashion, som også er hvad min kanal primært handler om. Jeg elsker også at lave vlogs, og derfor hører jeg også under kategorien livsstil, hvor jeg tager jer med på mine rejser, viser jer min hverdag og mit hjem.

 

Jeg startede min Youtube kanal i august 2016, og blev kort tid efter i november 2016 en del af Splay Networks, hvilket jeg har været lige siden. Gennem Splay har jeg fået en masse fede oplevelser og bekendtskaber - blandt andet har jeg været med i Styleduellen (både sæson 1 og 2).

 

Jeg er bosat i Odense med min kæreste, Niklas Larsen, som også er Youtuber. Vi har været kærester i over 3 år, og nyder at bo sammen, samt at dele en fælles passion for dansk social media. Jeg er opvokset på Fyn, og blev i 2017 student ved STX, og har derfor pt. sabbatår. Jeg drømmer om at læse videre i fremtiden, men lader mit liv som fuldtids influencer tage mig så langt jeg kan inden da.

FØLG MIG

Foto: NVfotos

SEND EN MAIL

Copyright @ All Rights Reserved